Afscheid

Afscheidscadeau

Moet jij afscheid nemen van een collega, juf, baas, coach, trainer of meester, maar heb jij geen idee wat een leuk afscheidscadeau is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij geven je graag onze tips en ideeën over wat een origineel, betaalbaar en mooi afscheidscadeau voor elke gelegenheid is. Lees hieronder hoe je het afscheid onvergetelijk maakt.

Maak je cadeau uniek

Het is niet altijd makkelijk om afscheid te nemen van iemand. Laat daarom jouw waardering blijken door een afscheidskado persoonlijk te maken. Dit doe je door cadeaus te bedrukken met foto's, een persoonlijke tekst, afbeelding of een borduring (in geval van textiel). Afscheidskado's die perfect zijn voor het afscheid nemen van een juf, meester, leerling of collega hebben we hieronder samengevat.

Een mok met eigen foto

Een veelvoorkomend afscheidskado is een mok met een eigen foto. Dit kun je heel gemakkelijk op internet bestellen. Bedruk de mok met de mooiste werkmomenten of een van je leukste herinneringen. De mok met bedrukte foto kun je bestellen in verschillende kleuren. Ook is er een variant waarbij de opdruk alleen verschijnt als de mok gevuld wordt met een heet drankje. Een leuk, persoonlijk cadeau!

Keukenschort

Het keukenschort met eigen opdruk is ook een populair afscheidscadeau. De opdruk kan een foto, tekst of logo bevatten. Het keukenschort wordt vaak in combinatie met een fles wijn met eigen etiket cadeau gegeven. Doordat je je eigen etiket laat ontwerpen, wordt dit cadeau nog specialer!

Tegeltjes

Last but not least: het typisch Nederlandse Delfts-blauwe tegeltje. Dit cadeautje is erg origineel om te geven. Tevens is het persoonlijk doordat je het laat bedrukken met een eigen foto of zelfgeschreven stukje tekst.

Bedankt afscheidscadeau

Bij een afscheid horen cadeautjes. Wanneer je bijvoorbeeld een bedrijf runt en een van je werknemers gaat met pensioen of heeft een andere jobaanbieding gekregen, dan hoort bij dit afscheid een cadeautje. De werknemer heeft immers enorm veel voor jou en je bedrijf betekend. Wat leuk is, is dan een mooi tekstje te schrijven waarin je deze persoon bedankt voor zijn of haar inzet de afgelopen jaren. Wanneer deze werknemer lang in dienst was in jouw bedrijf, dan is het misschien toepasselijker om nog een cadeau toe te voegen. Maar wat dan?

Alcoholische drankjes doen het altijd wel goed als afscheidskado. Een fles wijn of een biermand voor een man is vrijwel altijd een leuk cadeau. Een VVV-bon of Bongo cadeaubon is leuk om te geven, wanneer je iets waardevols wilt geven. Een citytrip of een verwenweekend voor je werknemer en zijn of haar partner is daarnaast ook een zeer mooi cadeau.

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 ninnivi
2 ninnivi
3 ninnivi
4 ninnivi
5 ninnivi
6 ninnivi
© liefkado.nl 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap