Babyshower

Wat is het perfecte babyshower cadeau?

Wat is nou het perfecte cadeau voor een babyshower? Om te weten wat het perfecte cadeau hiervoor is, is het misschien handig om eerst te weten van een babyshower nou precies is.

Wat is een babyshower?

Een babyshower is natuurlijk een Amerikaans woord, dit komt omdat het ook een Amerikaanse traditie is. Later zijn wij het ook gaan doen, maar wat is het idee er nog eigenlijk achter?

Het is eigenlijk een feestje om te vieren dat iemand zwanger is. Dit wordt volledig voor haar gepland door haar vriendinnen, het is dus echt een verrassing. Op deze dag wordt zij verrast met allerlei leuke babyshower kado's, hapjes en leuke activiteiten. Het wordt georganiseerd voor haar om haar nog even te laten genieten van haar vriendinnen en familie, en vooral de rust voordat de baby komt. Ook worden hier alle tips en tricks besproken voor de komst van het kindje zodat ze er goed op voorbereid is en zodat ze weet dat ze er niet alleen voor staat.

Cadeau babyshower

Nu je weet wat het is, is het natuurlijk ook handig om te weten wat dan het perfecte babyshower cadeau is. Eigenlijk is het eerste waar je aan denkt het kind. Je zit dus nooit fout met iets wat de moeder kan gebruiken voor haar baby. Denk hierbij aan handige dingetjes zoals speentjes, rompertjes, knuffels, kleding, een kinderwagen, een wiegje, vochtige doekjes, speelgoed en ga zo maar door. Het is ook leuk om hier een creatief pakketje van te maken. Kijk maar eens op de kinderafdeling van diverse winkels en stel een aantal handige items samen, zo creëer jij zelf een creatief babyshower kado. Je kan zo ook zelf bepalen hoeveel het gaat kosten, duur hoeft het dus zeker niet te zijn!

Cadeau voor mama

Hoewel er niks mis mee is om aan het kind te denken, wordt vaak de moeder zelf helemaal vergeten. Je komt uiteindelijk toch voor je vriendin, dus verras haar ook eens met een leuk babyshower cadeau. Denk hierbij aan iets wat haar wat rust gunt, een leuk boek bijvoorbeeld, of een lekkere film. Eten kan ook geen kwaad als cadeau, dit kan bijvoorbeeld iets lekkers zijn voor de moeder, voor het kindje, of wel voor samen!

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 ninnivi
2 ninnivi
3 ninnivi
4 ninnivi
5 ninnivi
6 ninnivi
© liefkado.nl 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap