Cadeaumanden

Cadeaumanden

Herken je dat, dat je iemand een cadeau wilt geven, maar je hebt geen idee wat leuk is? Ga dan voor een origineel presentje: met je eigen creativiteit stel je zelf een cadeaumand samen. Het geven van een geschenkmand is niet alleen leuk, het geeft je ook veel vrijheid om te kiezen wat je wilt geven en hoeveel tijd/moeite je eraan wilt besteden. Wij hebben hieronder een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.

Cadeaumanden samenstellen

Een geschenkmand samenstellen is heel eenvoudig. Stel jezelf vooraf de volgende vragen:

  • Voor wie is de mand?
  • Wat wil ik erin hebben?
  • Hoeveel cadeautjes wil ik erin doen?
  • Wat is mijn budget?
  • Koppel ik de mand aan een thema?
  • Verpak ik de cadeautjes apart of pak ik de mand in zijn geheel in?

Na het beantwoorden van deze vragen kun je beginnen met het samenstellen van de geschenkmand. Het is belangrijk dat je de mand afstemt op de cadeautjes. Ga op zoek naar een mand die qua grootte en uiterlijk bij de cadeautjes past. Het voordeel van het zelf samenstellen is dat je alles volledig in de hand hebt. De tijd die je erin steekt bepaal je zelf en de kosten en producten ook.

Kosten van de mand

Een cadeaumand samenstellen kan al vanaf een paar euro. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je eraan uit wilt geven. Neem eens een kijkje bij winkels met goedkope producten. Veel winkels hebben de zogenoemde 'aanbiedingsbakken'. Hierin liggen artikelen die goedkoop worden aangeboden. Bekijk deze rekken of bakken eens en wie weet ligt er wat leuks tussen voor in de geschenkmand!

Nog een tip: deel de kosten. Geef samen met andere mensen de cadeaumand als presentje en deel de kosten. Wanneer je een grotere mand wilt samenstellen, dan is dit zeker een aanrader. Stel de mand zelf samen en als je creatief bent, kun je de cadeaus ook zelf maken. Het is leuk om te doen en het maakt het uniek en extra persoonlijk!

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 ninnivi
2 ninnivi
3 ninnivi
4 ninnivi
5 ninnivi
6 ninnivi
© liefkado.nl 2023 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap