Kerstpakketten

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een (zelf)samengesteld cadeau dat rond Kerstmis door bijvoorbeeld een werkgever aan zijn werknemers wordt gegeven. Met een kerstpakket willen werkgevers hun personeelsleden een prettige kerst wensen. In Nederland is het een traditie om een kerstpakket te geven.

Wat houdt een kerstpakket in?

Een kerstpakket is meestal een doos, tas of mand met allerlei cadeautjes. De inhoud van een kerstpakket bepaal je zelf. Meestal is dit elk jaar verschillend. Een kerstpakket bevat gewoonlijk 'luxe' levensmiddelen met een blijvend geschenk erbij, bijvoorbeeld ook herkenbaar in de Makro Kerstpakketten collectie. Sommige organisaties laten de medewerkers zelf een kerstpakket kiezen, waarbij de medewerker dus een gepersonaliseerd kerstpakket ontvangt. Vaak is dit een blijvend geschenk, een dagje uit of een donatie aan een goed doel.

Kerstpakketten zijn er dus in allerlei uitvoeringen en formaten. Op ontzettend veel verschillende manieren kun je jouw zakenrelaties of medewerkers op het einde van het jaar een plezier doen. Van duurzame tot luxueuze kerstpakketten of kerstpakketten specifiek voor vrouwen of mannen. De keuze is enorm en helemaal aan jou!

Trends in kerstpakketten

Elk jaar weer wordt het kerstpakket beïnvloed door maatschappelijke, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Steeds meer mensen vinden onder andere duurzaamheid belangrijk en als bedrijf kun je daar niet altijd omheen. Een kerstpakket dat Fairtrade producten bevat is dan ook een mooie keuze, mits het producten zijn die op een eerlijke manier zijn gemaakt. Wat ook steeds populairder wordt, is het geven van pakketten waarbij €1 per pakket als donatie naar het goede doel gaat. Bedrijven willen tenslotte toch graag iets extra's en iets goeds doen met kerst.

Toch blijven de traditionele kerstpakketten, met voornamelijk veel eten en drinken, nog altijd erg populair. Kerst is en blijft immers een traditie. Daarnaast is het samenstellen van een eigen kerstpakket door medewerkers, waardoor het kerstpakket een eigen draai krijgt, ook deze kerst weer zeer geliefd.

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 ninnivi
2 ninnivi
3 ninnivi
4 ninnivi
5 ninnivi
6 ninnivi
© liefkado.nl 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap