Kraamcadeaus

Kraamcadeau tips

Wanneer je op kraamvisite gaat wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. De kraamvisite is de eerste keer uit velen dat je kennismaakt met de baby. Dit wil je natuurlijk niet on opgemerkt voorbij laten gaan. Maar wat is tegenwoordig nou écht origineel om te geven? Je wilt natuurlijk niet dat je cadeau niet gebruikt zal worden en achterin de kast belandt. Daarom hebben wij voor jou dé tips verzameld op het gebied van kraamcadeaus. De beste kraamcadeaus zijn de cadeaus die ook daadwerkelijk bruikbaar zijn.

Plastic baby servies

Plastic baby servies is een van de kraamcadeaus om te geven. Om het extra leuk te maken kun je bij sommige webshops dit servies ook nog eens personaliseren! Wanneer de baby het eten toegediend moet krijgen, willen ouders natuurlijk wel dat het servies baby proof is. Dit wil zeggen dat er geen scherpe randen aan zitten. Met plastic baby servies zullen hier zeker geen twijfels over zijn.

Slabbetjes

Pasgeboren baby's staan erom bekend om wel eens te spugen en je wilt natuurlijk niet dat alles onder de spuug komt te zitten. Kijk daarom eens naar originele slabbetjes als kraamcadeau. Deze slabbetjes zullen altijd van pas komen bij baby's. Een slabbetjes kun je daarom nooit genoeg hebben als ouders.

Vergeet de mama niet!

Veel kennissen, vrienden en familie gaan op zoek naar kraamcadeaus met alleen de baby in gedachten. Natuurlijk gaat het ook om de baby, maar de moeder heeft de afgelopen maanden ook veel moeten doorstaan. Laat daarom eens de support zien aan de moeder. Denk bijvoorbeeld eens aan gepersonaliseerde sieraden met bijvoorbeeld de naam of letters van de pasgeboren baby. Hiermee zul je de moeder écht verrassen. En wat is er nou leuker om een sieraad bij je te dragen van je pasgeboren baby als moeder?

Gepersonaliseerde cadeaus

Een knuffel of speelgoed is natuurlijk altijd leuk als kraamcadeau, maar hoe leuk zal het zijn als hier ook nog eens de naam van de baby op staat? Dit zal natuurlijk altijd bewaard blijven, omdat het een speciaal iets is. Dit is een van de eerste cadeaus die iemand zal ontvangen in zijn leven. En wanneer dit gepersonaliseerd is, zal dit éxtra speciaal zijn.

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 ninnivi
2 ninnivi
3 ninnivi
4 ninnivi
5 ninnivi
6 ninnivi
© liefkado.nl 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap