Moederdag

Moederdag cadeaus

Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. Vroeger was je moeder misschien je vijand, maar desondanks bedoelde ze het allemaal goed. Nu je wat ouder bent zie je dat ook wel in. Daarom vieren we Moederdag met een Moederdag kado. Op deze speciale dag is het de bedoeling dat je jouw moeder bedankt voor alles wat ze voor je heeft gedaan. Wij hebben hieronder een aantal leuke, lieve en originele Moederdag cadeaus voor je opgesomd om inspiratie op te doen om een mooi cadeau voor je moeder uit te zoeken.

Moederdag

Moederdag wordt gevierd op de tweede zondag in mei. Maak deze dag haar mooiste dag van het jaar en zorg dat deze dag onvergetelijk wordt voor haar. Moeders vinden het fijn om verwend te worden en te horen hoe lief en onmisbaar ze zijn. Gebruik deze dag dan ook om haar lekker te vertroetelen. Ontbijtje op bed, een leuke knutsel, gedichtje en cadeautje erbij.

Een originele knutsel

Een zelfgemaakte knutsel is een Moederdag cadeau dat moeders altijd opvrolijkt. Hoe meer moeite en tijd erin is gestoken, hoe beter! Maak dit cadeautje af met een mooi zelfgeschreven gedichtje.

Bloemen

Elke vrouw vindt het leuk om een boeket bloemen te ontvangen. Dit Moederdag cadeau doet het dan ook altijd goed. Zoek bloemen die er vrolijk uitzien en die natuurlijk lekker ruiken! Je kan eventueel ook een mooi vaasje kopen, waarin je de bloemen stopt. Deze vaas kan ze elk jaar opnieuw gebruiken wanneer jij weer aankomt met nieuwe bloemen!

Een ontspannend Moederdag cadeau

Vele moeders hebben het enorm druk. Ze moeten werken, het huishouden doen, voor de kinderen zorgen en daarnaast willen ze ook graag hun Q-time met vriendinnen behouden. Je moeder mag best eens relaxen. Geef haar daarom een ontspannend cadeau. Je kan denken aan een heerlijk massage nekkussen, rugkrabber of een hoofdmassage spin. Heb je wat meer te besteden? Denk dan aan een dagje spa en wellness. Laat haar heerlijk ontspannen met dit mooie cadeau. Wij kunnen je garanderen dat ze dit Moederdag kado super vindt.

Een lekker geurtje

Verras je moeder met een lekkere parfum. Een geurtje krijgen is altijd leuk. Probeer erachter te komen waar je moeder van houdt en wat haar favoriete geurtje is. Of het nou voor in huis is, in de auto of voor op haar lichaam; dit Moederdag kado maakt haar sowieso blij!

Ontbijt op bed of gewoon wat lekkers

Begin haar Moederdag onvergetelijk door haar te verrassen met een heerlijk ontbijt op bed. Ze zijn er dol op: lekker op bed blijven liggen en beneden gerommel horen in de keuken. Weer in slaap vallen omdat het zo lang duurt en dan wakker worden met de heerlijke geur van afbakbroodjes, croissantjes of pannenkoeken met een lekker glaasje sinaasappelsap. Dit begint haar dag goed!

Maak haar dag compleet door wat lekkers te kopen voor haar. Chocolaatjes, bonbons, truffelchocolaatjes, pindarotsjes en noem maar op. Het maakt niet uit wat je geeft, zo lang het maar lekker en eetbaar is!

Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 ninnivi
2 ninnivi
3 ninnivi
4 ninnivi
5 ninnivi
6 ninnivi
© liefkado.nl 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap